Khamis, September 18, 2008

oh yeah~

bismillahirrahmanirrahim.

alhamdulillah thummal hamdulillah.

hati yang celaru, haru-biru sikit-sikit dah memulih.

segala puji bagi Allah.


saya tak sabar tunggu minggu depan. sebab:

1. meeting organisasi b11 [moga-mogahan ada, I crave for August's bulletin, tau tak 'atiqah?! ;) ]

2. iftar jamie kelas 4 imtithal [moga-mogahan juga mary anne boleh ikut! ^ ^kan, G? ]

3. majlis khatam Qur'an~ [oh oh rindu~ :D]

TAPI...

mungkin minggu depan tu lah minggu last pegang adik2 form 2 sayang.
hanya sekadar itukah peranan murobbi...?

TAK! murobbi bekerja SEPANJANG MASA!

oh yeah~!


sejak aspirasi syabab hari tu, suka sangat guna ayat ni, ada ruh! tambah takbir lagi meletup!

bersemangatlah Qurrah!

siapkan homework, bangun di waktu sahur untuk qiyam (insya Allah) dan pack barang.

ada MABiT PeRDANA dan daurah form 2 (jadi fasi ^ ^).

ma'at taufiq wan najah, ya laki minnajihah~!

"rabbi yuqawwiy..."

.aslim taslam.

Tiada ulasan: