Isnin, November 05, 2007

First-timer in Bowling

Bismillahirrahmanirrahim...


Hari ni budak-budak form 3 pergi Skudai Parade sebab kami-kami ini ada tournament. Haha.. Maka, ana dengan muka selamba, dalam bas nak ke SP pun sempat baca buku, main dengan tralala!~ Alhamdulillah... Hari ni hari bahagia. Yaum saied!

Kami sampai kat sana sekitar pukul 10. Sampai-sampai pergi cop bola masing-masing. Bolaku 9 lbs dan warnanya heejou! Hehe.. Dasar keheejouan betul! Dapat lane sesame dengan Ain, Nadhirah Maslan & Amirah. Best! Semua gila-gila! Dah lah lane sebelah group Maziah.. lagilah happening jadiknyer...

Lane 22 - First, Ain. Second, ana. Nadhirah third. Amirah last sekali. Sejujur-jujurnya, ana memang tak pernah main bowling. Seriyes neyh! Pernah pegang bola bowling Nani jer. Tapi tadi main selamba je siap boleh pepandai ajar orang lain camne nak lepaskan bola dengan senang ..kan, Hanan? Huhu... Padahal ini lah kali pertama saya main. Macam best lah pulak.

Main 3 game. Alhamdulillah, ana tak mengalami masalah-masalah lepas main nih. Syukur!
Dapat 2 kali strike, 2 kali spare. Boleh lah tahan. Markah game 1st, 77. 2nd, 55. 3rd, 74. Keseluruhan 206. Alhamdulillah... dapatlah mengukir nama kat kertas maziah, saya top 10 banat individual. Beul-betul no. 10.. Hehe.. ^____^ Allahu a'lam ma fi qalbi!

Dah lah yer.. Esok ade PSFM. Tengah borak2 dengan 'Izzati. ^___^ Saya nak jumpa kawan saya tuh! Huhu..

Aslim taslam...

Tiada ulasan: